Πρωταγωνιστές -Επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής

protaggggΠρωταγωνιστές -Επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής

99 σφαίρες, μια δόκιμη φρουρός και ο συγχωριανός της Αλέξης Τσίπρας

Η Σοφία Ψυχογιού, η δόκιμη ειδική φρουρός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την επίθεση με καλάσνικοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, μιλά στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 23.15 στο MEGA.
«Τι καταλάβανε που μας έκαναν σουρωτήρι; Δέκα άτομα δόκιμοι, δεν ήμασταν σε φάση ούτε άμυνας ούτε επίθεσης. Μέχρι και στον πόλεμο είσαι υποψιασμένος και ξέρεις ότι κάπου θα σου ‘ρθει η σφαίρα και θα κρυφτείς», είπε η 23χρονη Σοφία για τους δράστες.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης την επισκέφθηκε στο δωμάτιό της στον Ερυθρό Σταυρό και συζήτησε μαζί της για όσα έζησε αλλά και για τα παιδικά της χρόνια στο χωριό της, το Αθαμάνι ‘Αρτας.
Από τους πρώτους που την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο ήταν ο συγχωριανός της Αλέξης Τσίπρας. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ταξίδεψε μαζί του μέχρι το Αθαμάνι και συζήτησε για τη Σοφία, την τρομοκρατία και την «κρατική καταστολή».
Η εκπομπή θα παρουσιάσει τις αντιδράσεις που υπήρξαν σε πρωτεύουσες της Ευρώπης μετά από «τυφλά» τρομοκρατικά χτυπήματα καθώς και ένα βίντεο για τη στάση των δύο μεγαλύτερων αυτοαποκαλούμενων επαναστατικών οργανώσεων ΕΛΑ και 17 Ν απέναντι στην «τυφλή» τρομοκρατία.

Διάρκεια: 42:00

Έτος Παραγωγής: 2009

Γλώσσα: Ελληνικά

Υπότιτλοι: Όχι

Κωδ.Καταχώρησης: ΤΕ091

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *